Ata Demirer Gazinosu Kıbrıs'ta...

Ata Demirer Kıbrıslılarla ilk kez Concorde Gösteri Merkezi’nde buluşacak…

Ata Demirer Gazinosu Kıbrıs'ta...
13 Şubat 2019 - 00:35

Kıbrıs’ın Bafra bölgesinin incisi Concorde Luxury Resort, sanat dünyasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor.  Ata Demirer’in komedi ve müziği gazino kültürü ile harmanladığı gösterisi ‘Ata Demirer Gazinosu’ 2 Mart’ta Concorde Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek.

Turizm sektöründe deneyime sahip Zafer İnşaat Yatırım Holding’in Kıbrıs’ta hayata geçirdiği Concorde Luxury Resort, tatil ve eğlenceyi bir arada arayanların adresi olmaya devam ediyor.

Modern çizgileri, mimari yapısı, aktivitelerindeki zengin çeşitliliği, kişiye sunduğu yaşam alanlarının genişliğinin yanı sıra Kıbrıs’ın ilk Luxury Villa konseptini misafirlerine deneyimleten Concorde Luxury Resort, sanat dünyasının sevilen isimlerini Kıbrıs’ta Concorde Gösteri Merkezi’nde ağırlıyor.

Başarılı komedyen Ata Demirer’in, Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş repertuvara yer verdiği Ata Demirer Gazinosu, ilk kez 2 Mart akşamı Concorde Gösteri Merkezi’nde Kıbrıslılarla buluşacak.

Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçıların eşlik ettiği gösteride, Ata Demirer kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla seyirciye kahkaha dolu anlar yaşatacak, bir yandan da şarkılarıyla izleyenlerin unutamayacakları bir performans sergileyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?