Artun Kis, kişiye özel tasarımlarıyla kadınlara eşsiz dokunuşlar sunuyor

Tasarımlarını, ait olacağı kadına göre şekillendiren Artun Kis, kullanım alanlarını da göz önünde bulundurarak işlediği koleksiyonlarını mücevher tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Artun Kis, kişiye özel tasarımlarıyla kadınlara eşsiz dokunuşlar sunuyor
28 Nisan 2022 - 10:14
Uzun yılların deneyimini çağın gereklilikleri ile harmanlayan Artun Kis, doğanın sunduğu benzersiz taşları kişiye özel tasarımlarla ortaya koyarken, tasarladığı mücevherlerde kadınların eşsiz ruhuna hitap edecek ustalıklı çizgilere yer veriyor.
 
Tasarımlarını, ait olacağı kadına göre şekillendiren Artun Kis, kullanım alanlarını da göz önünde bulundurarak işlediği koleksiyonlarını mücevher tutkunlarının beğenisine sunuyor. Kadınların rahat olduğu tasarımlarda da şık görünebileceğini ortaya koyulan “Kis” imzalı mücevherlerde, kadınların kişiliği ve yaşam tarzının yansımalarına rastlanıyor.
 
Trendlere kapılmadan ortaya konan çağ dışı tasarımlar, bazen bir elbisenin tamamlayıcısı olarak mücevher tutkunlarını sararken, bazen bir davet sırasında ışıltısını hissettirmek isteyen kadınlar için deneyimli eller tarafından tasarlanıyor. Pırlantanın, yalnızca özel günler için olmadığını kanıtlayan “Kis” tasarımları, günlük hayatlarında da kadınlara eşlik etmek üzere yaratılıyor.
 
Tasarlanan mücevherlerde uzun yıllar kullanımı önemseyen Artun Kis, kişiye özel yaratımlarında kadınların kullanım alışkanlıklarını bilmeye ve duygularını yansıtmaya özen gösteriyor. Karakteri yansıtan tasarımlar yapmaya çalışan Kis, yaratıcılık ve üstün işçilik deneyimiyle değerli taşların âdeta dile gelmesini sağlıyor. Oluşturulan tasarımlarda abartıdan uzak çizgiler tercih edilirken, takının varlığının yalnızca bakışlarla takip edilmesi ilkesi ön plana çıkıyor.
 
Artun Kis, Taşın Dile Geldiği Tasarımlarıyla Her Zaman Kadınların Yanında
Her kadının kendi varlığıyla özel olduğu anlayışıyla hareket ederek, “Kis” imzasını taşlara dokuyan Artun Kis eşsiz hayat tarzlarını işlediği mücevherleriyle, rahat ve şık hissetmek isteyen mücevher tutkunlarının tercihi oluyor. Baharın renkleriyle donanmış elbiselerin üzerinde zarafetinden ödün vermeden varlığını hissettiren “Kis” tasarımları, gün batımında gidilen özel bir gecede kullanılabildiği gibi uzun yıllar pek çok anıya tanıklık etmek için de ait olacağı kadını ve doğru anı bekliyor.
 
Artun Kis’in mücevher koleksiyonları her zaman dinamik tasarımlar sunarken, nesilden nesile aktarılan tecrübe de gözler önüne seriliyor. Kadınların müşteri olduğu duygusundan uzaklaşılıp, ruhlarına dokunulduğu ve mutlu olmaları için çabalandığı Kis atölye ve mağazasında hizmet anlayışı en üst seviyede tutulurken, mücevher severlerin beğenisi kazanılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...