argos in Cappadocia, Türkiye ve Avrupa'da Ödülleri Topladı

argos in Cappadocia, dünya çapındaki en iyi otel ve konaklama kuruluşlarını belirleyen International Hotel Awards’tan (Uluslararası Otel Ödülleri) bu yıl da 4 ayrı ödülle döndü. argos in Cappadocia, Londra’da gerçekleştirilen ödül töreninde “Avrupa’nın En iyi Klasik Tarihi Kültür Oteli”, “Türkiye’nin En iyi Klasik Tarihi Kültür Oteli”, “Türkiye’nin Tavsiye Edilen En İyi Lüks Butik Oteli ”, “Türkiye’nin Tavsiye Edilen En iyi Düğün Mekanı” kategorilerinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

argos in Cappadocia, Türkiye ve Avrupa'da Ödülleri Topladı
07 Kasım 2019 - 09:54

Türkiye’nin ‘içinden köy geçen oteli’ argos in Cappadocia, aldığı küresel çapta ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor. Dünyanın en iyilerini belirleyen ve küresel turizm endüstrisinin önemli etkinliklerinden biri olan The International Hotel Awards (Uluslararası Otel Ödülleri), Londra’da gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu. argos in Cappadocia, “Avrupa’nın En iyi Klasik Tarihi Kültür Oteli”, “Türkiye’nin En iyi Klasik Tarihi Kültür Oteli”, “Türkiye’nin Tavsiye Edilen En İyi Lüks Butik Oteli ”, “Türkiye’nin Tavsiye Edilen En iyi Düğün Mekanı” kategorilerinde birincilikleriyle 4 ayrı ödülün sahibi oldu.

Dünya çapındaki en iyi otel ve konaklama kuruluşlarının belirlendiği The International Hotel Awards, uluslararası 5 yıldızlı otel derecelendirme standardını belirleyen tek organizasyon. Ödüller, küresel konaklama endüstrisinin çok çeşitli alanlarında mükemmelliği belirlemek, vurgulamak ve ödüllendirmek için düzenleniyor. Otellerin, büyüklükleri göz önünde bulundurularak, özellikleri ve kategorilerine göre sınıflandırılmasına ek olarak ödüller en iyi otel mimarisi, en iyi otel inşaatı, en iyi otel iç mimarisi, en iyi otel pazarlaması ve en iyi otel web sayfası alanlarında da sınıflandırılıyor.

Amerika, Karayipler, Avrupa, Asya Pasifik, Arabistan, Afrika ve İngiltere bölgeleri için ayrı ayrı konumlandırılan ödüller, katılımcıların ait oldukları ulusal seviyelere göre değerlendirilerek konaklama konusunda yüksek derecede eğitim ve tecrübeye sahip profesyonel bir ekip tarafından derecelendiriliyor. 5 yıldız ödülleri içerisinden 17 kategoride seçim yapılabiliyor ve her bir kategori öncelikle ulusal seviyede değerlendirildikten sonra yarışmacılar bölgesel seviyede rekabet ediyor. Bölgelerinde galip gelenler doğrudan dünyanın en iyi otel ve resortlarının belirlendiği ‘Uluslararası Ödüller’de yarışmaya hak kazanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...