Arda-Gizem Zor çifti aşkın tanımını yaptı

İnstagram’ın sevilen ailesi olarak bilinen, Arda-Gizem Zor çifti, tanışma hikâyelerini ve aşkın tanımını MAG Şubat sayısına verdiği özel röportajında anlattı.

Arda-Gizem Zor çifti aşkın tanımını yaptı
20 Şubat 2020 - 12:43

Ortaokul zamanından beri tanıştıklarını anlatan çift “Yıllar sonra, hayatın bizi doğru ve özel zamanda birleştirdiğine inanıyoruz. Zaten ondan sonra hiç beklemeden çok hızlı bir şekilde evlenme kararı aldık” dedi. Aşkın tarifini de yapan Zor çifti “Aslında aşkın belli bir tarifi yoktur. Bana göre aşk, sevginin tutkulu halidir. Bir olmaktır. Aşk, sadece bir insana duyulan duygu değil, tüm evreni kapsayan bir duygudur” ifadelerini kullandı.

“Aşk, Sevginin Tutkulu Halidir” 

Tanışma hikâyenizi dinleyebilir miyiz?

Ortaokul zamanından beri birbirimizi tanıyoruz. Yıllar sonra, hayatın bizi doğru ve özel zamanda birleştirdiğine inanıyoruz. Zaten ondan sonra hiç beklemeden çok hızlı bir şekilde evlenme kararı aldık. 

Sizce aşk nedir? Aşkınızı nasıl ifade edersiniz?

Aslında aşkın belli bir tarifi yoktur. Bana göre aşk, sevginin tutkulu halidir. Bir olmaktır. Aşk, sadece bir insana duyulan duygu değil, tüm evreni kapsayan bir duygudur.

Sevgililer Günü’nde aldığınız en unutulmaz hediye veya yaşadığınız an neydi?

Eşimle en büyük tutkumuz, seyahat etmek... Birlikte ilk seyahatimiz sırasında ve tam da Sevgililer Günü’nde bana evlenme teklifi etti. Ondan sonra benim için hep özel bir gün oldu.

Sevgililer Günü’nün sizin için anlamı nedir?

Sevgililer Günü’ne ticari olarak bakanların aksine, ben hayatın karmaşası içinde, belki de bazılarımızın yeterince gösterip, yaşatamadığı sevgiyi ve aşkı daha yoğun hissettirmeyi sağlayan bir fırsat olarak görüyorum. Sevgi enerjisinin, tüm dünyada daha yoğun yaşandığı bir gün olarak düşünüyorum. 

En romantik aşk yolculuğunuzu hangi ülkede gerçekleştirdiniz?

Evlendiğimiz ülke olan Bali’de gerçekleştirdik.

14 Şubat için planınız var mı?

Yine bir seyahat planımız var. Daha önce hiç görmediğimiz ve bizi çok heyecanlandıran bir ülkede olacağız.

Sizce en iyi randevu kıyafeti nedir?

Ortama uygun, içinde kendimi rahat hissettiğim, sade ama şık bir kıyafet benim için en uygunu olacaktır.

En çok hangi mekanları romantik buluyorsunuz?

Mekandan ziyade, birlikte huzurlu ve mutlu hissettiğiniz her an ve her mekan romantiktir. Bu arada otelimiz, Türkiye’nin en romantik oteli seçildi. Bu soruya cevabım sanırım, “Rox Cappadocia” olacak.

En sevdiğiniz romantik film hangisi?

Özel anılarınızın olduğu filmler, her zaman çok romantik hatırlanır. “Serendipity” birlikte izlediğimiz ilk filmdi. Hala defalarca bıkmadan izleyebilirim.

Aşk dolu kareleri ile ilk kez birlikte objektif karşısına geçen Hande Soral ve İsmail Demirci’nin kapak yıldızı olduğu MAG Şubat sayısı, Sevgililer Günü ve kayak özel röportajları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...