Arçelik İzmir'de 9 Yeni Konsept Mağaza Açtı

Müşteri deneyimini ön planda tutan yeni nesil mağazacılık konseptini hayata geçiren Arçelik, İzmir’de 9 yeni mağazasını tüketicilerle buluşturdu. Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Yeni konsept mağazalarımızda tüketicilerimizi yüksek teknolojiye sahip yenilikçi tasarımlarla buluştururken, müşteri deneyimini de zenginleştiriyoruz” dedi.

Arçelik İzmir'de 9 Yeni Konsept Mağaza Açtı
03 Temmuz 2018 - 12:59

Arçelik müşteri deneyimini ön plana çıkaran yeni nesil mağazacılık atağına İzmir’de açtığı 9 mağaza ile devam etti. Arçelik’in İzmir’deki yetkili satıcılarından Ahmet Yalçınkaya, MGT San. ve Tic. A.Ş., Yücel Baysal San. ve Tic. Ltd. Şti., Dönmezler San. ve Tic. Ltd. Şti., Salkım San. ve Tic. Ltd. Şti. 2 Temmuz; Aliağa Atılım San. ve Tic. Ltd. Şti., Kliterm San. ve Tic. Ltd. Şti., Berkay Eylik San. ve Tic. Ltd. Şti. ile Sarıl Tic. Ltd. Şti. 3 Temmuz’da Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer ve Arçelik Satış Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu’nun katıldığı törenlerle faaliyete başladı.

Beyaz eşya ve tüketici elektroniğinde Arçelik’in Türkiye’nin en büyük perakende gücüne sahip olduğunu söyleyen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Arçelik olarak 63 yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen beyaz eşya markası konumunda bulunuyoruz. Yüksek teknolojiye sahip yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi yeni konsept mağazalarımız sayesinde en uygun finansman çözümleri ile tüketicilerle buluşturuyoruz. Müşteri deneyimini zenginleştirdiğimiz bu mağazalarımızda, tüketici odaklı uygulamalarımız da dijital perakende dönüşümü yolculuğumuzda önemli bir rol oynuyor. Hedefimiz ülkemize dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak. Yetkili satıcılarımızı bu konuda destekliyor ve teknolojik anlamda en ileri perakende uygulamalarını hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Arçelik’in yeni nesil konsept mağazaları daha fazla ürün çeşidi ile mükemmel müşteri deneyimi sunuyor. Ürünlerle ilgili bilgilere hızla ulaşmayı sağlayan dijital ekranlarla donatılan mağazada, Arçelik ürünlerinin yanında, cep telefonu, tablet, drone gibi en yenilikçi elektronik ürünler de bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"