Arabam.com Anadolu'da Otomobil Galerileriyle Buluşuyor

Otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabam.com, Türkiye’nin farklı illerinde 2.el otomobil satışı yapan galericilerle buluşuyor. arabam.com yetkilileri düzenlenen buluşmalarla Şubat 2019’dan bu yana 8 ilde otomobil galerileriyle bir araya gelerek ihtiyaçlarını dinledi.

Arabam.com Anadolu'da Otomobil Galerileriyle Buluşuyor
01 Mayıs 2019 - 20:08

2.el otomobil piyasasını geliştirmeyi misyon olarak gördüklerini ifade eden arabam.comGenel Müdürü Zafer Terzioğlu, Anadolu buluşmalarıyla ilgili “Türkiye’nin bir çok ilinde galerilerin bir araya gelerek fikir paylaşımında bulunmalarını çok değerli görüyoruz. Öncelikli hedefimiz, Türkiye’nin her bölgesinde galerilerimizi dinleyerek, kalkınmaları ve gelişmelerinde onları her zaman desteklemek ve yol arkadaşları olmaktır.” dedi.

arabam.com aynı zamanda otomobil galericilerine yeni uygulamalarını tanıtarak yorumlarını aldı. 2.el piyasasında fiyat dengesini sağlayacak “Arabam Kaç Para?” , 2.el otomobil piyasasını hareketlendirmek hedefiyle yayınlanan “Trink Sat” özelliğini ve “arabam/ihale” uygulamasını tanıtan arabam.com, bu 3 yeni özelliğiyle takdir topladı.

2000 yılında kurulan ve 2016 yılında İlab Holding ailesine katılan arabam.com, aylık5 milyon tekil kullanıcıya otomobil alım satımı konusunda online Pazar yeri olarak hizmet veriyor. Kullanıcılarının araç alım satımı konusundaki ihtiyaçlarına çözümler getirmeyi hedefleyen arabam.com, 2019 yılının ilk 4 ayında Türkiye’de 8 ilde otomobil galericileriyle bir araya geldi. Şubat ayında Adana’da başlayan etkinlikler sırasıyla; Balıkesir, Kayseri, Rize, Kocaeli, Konya, Ordu ve Hatay buluşmalarıyla devam etti.

Yıl sonuna kadar Türkiye’nin toplam 16 ilinde otomobil galerileriyle buluşmayı hedefleyen arabam.com, gerçekleştirdiği organizasyonlarla galericilerin fikir alışverişinde bulunmalarını, arabam.com hakkında görüşlerini paylaşmalarını ve 2.el otomobil piyasasının nabzını tutmalarını sağlıyor.

Fiyat belirsizliğine çözüm ihtiyacı!

arabam.com’un yeni uygulaması “Arabam Kaç Para?” ile piyasadaki farklı fiyatlamalar nedeniyle alıcı ve satıcıların yaşayabilecekleri maddi zararların önüne geçmeyi amaçlıyor. Buluşmalarda galericilere tanıtılan bu özellik 2.el piyasında fiyatlama standartlarını belirleyecek ve piyasada alım satımda bulunan kişilerin bilinçlenmesine katkı sağlayacak bir uygulama olarak görüldü.

Araç almak ya da satmak isteyenler, www.arabam.com web sitesi ve mobil uygulaması ile “Arabam Kaç Para?” özelliği üzerinden istedikleri aracın marka, yıl, model, gövde tipi, yakıt tipi, vites tipi, versiyon, kilometre bilgilerini girerek anında satış değerini öğrenebiliyor. arabam.com bu fiyat ile aracın pazarlıklar sonrası gerçekleşmesi beklenen satış değerini vererek, satıcının tahsil edeceği ve alıcının ödeyeceği net fiyatı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...