APTİ Siteler Arası Ödüllü Futbol Turnuvası Başlıyor

Toplu yaşam alanlarında site sakinleri ve yöneticileri için kolay, pratik ve ekonomik çözümler sunan Apti, uygulamayı kullanan site sakinleri için, 16 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak ‘siteler arası ödüllü futbol turnuvası’ düzenliyor.

APTİ Siteler Arası Ödüllü Futbol Turnuvası Başlıyor
25 Nisan 2022 - 10:51
Toplu yaşam alanlarında site sakinleri ve yöneticileri için kolay, pratik ve ekonomik çözümler sunan Apti, uygulamayı kullanan site sakinleri için, 16 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak ‘siteler arası ödüllü futbol turnuvası’ düzenliyor.

Koruyucu bakım, iş emri yönetimi, ekipman bakımı, envanter yönetimi ve daha fazlası için basit, pratik, anlaşılır çözümler sunan Apti, kullanıcıları için yeni deneyimler sunmaya devam ediyor.

Apti Siteler Arası Futbol Turnuvası’nda takımını kurup büyük ödüle sahip olmak isteyenler için hafta içi saat 18.00-19.00 arası, Esenler / Kayalar Tesisi’nde gerçekleşecek turnuvanın ilk maçı 16 Mayıs’ta oynanacak. Katılımın ücretsiz olduğu spor etkinliğinde; birinci olan takımın tüm sporcularına Media Markt hediye kartı verilecek. İkinci olan takımın sporcularına LCW hediye kartı, üçüncü olan takımın tüm sporcularına ise ŞOK Market hediye kartı verilecektir.

Takımlar arasındaki iletişimin, başvuruda belirtilen takım sorumlusu ile olacağı müsabakaya her site 1 takım ile katılabilecektir. Spor malzemelerini her takımın kendisinin temin edeceği turnuva eleme usulüne göre yapılacaktır. En az 6, en çok 12 sporcu ve 1 sorumlu personelden oluşacak takımlar, sahaya 1 kaleci ve 6 saha oyuncusu ile çıkacaklardır. Maç esnasında en fazla 3 oyuncu değişikliğinin yapılabileceği maçlarda, oyundan çıkan oyuncu tekrar oyuna giremeyecektir. APTİ’nin belirleyeceği hakemlerin yöneteceği maçlarda belirlenen hakeme itiraz hakkı bulunmamaktadır.

Müsabakalar, yapılacak olan müsabakalar sonucu tek maç eleme usulü sistemine göre tur atlayan takımlar çeyrek finallerde çapraz eşleşmeler usulü mücadele verecektir. 2x30 dakika halinde yapılacak turnuvanın final müsabakalarında, beraberlik halinde beşer penaltı vuruşları sonucu belirleyecektir. Ofsayt dışındaki bütün futbol kuralları geçerli olduğu maçlarda kaleciye geri pas serbesttir. Maçlarda kaptanlar arasında kura atışı ile top ve alan seçilip oynanacak futbol topunun seçimini hakem yapacaktır.

Maça eksik oyuncu ile gelen takım olduğu takdirde, en az 1 kaleci 4 oyuncu ile oyuna başlanabilecektir. Daha az olması halinde ise 10 dakika beklenilmesi ve gelmemesi durumunda da o takım 3-0 hükmen yenik sayılacaktır. Amerika’nın Teksas eyaletindeki Auistin kentinde kurulan Silikon Hills’e kabul edilen ilk ve tek Türk şirketi olan APTİ’nin düzenlediği ‘Siteler Arası Ödüllü Futbol Turnuvası’nda yerinizi almak için son başvuru tarihi 12 Mayıs.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...