Apaydın: "Hayatını yola adamış emekçilerin günü kutlu olsun"

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Dünya Şoförler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Apaydın: "Hayatını yola adamış emekçilerin günü kutlu olsun"
29 Kasım 2022 - 11:49

“ŞOFÖRLÜK BÜYÜK BİR FEDAKÂRLIK VE ÖZVERİ İSTER”

ANKARA- Dünya Şoförler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Hayatı yollar olan, her gün kilometrelerce yolu arşınlayan ve vatandaşları sevdiklerine güvenle ulaştıran şoför esnafımızın 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü tüm kalbi duygularımla kutluyor, hayırlı ve bol kazanç diliyorum” dedi.


“ŞOFÖRLERE CANIMIZI EMANET EDİYORUZ”

Canımızı emanet ettiğimiz şoförlerin büyük bir sorumlulukla hayatımızın her alanında var olduğunu belirten Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, “Şoförlerimiz gece gündüz demeden, ailesine ve sevdiklerine vakit ayıramadan her türlü zor şartlar altında direksiyon başına geçerek mesleğini ifa etmeye çalışıyor. İşe, okula giderken, taşınırken, seyahat ederken hatta rahatsızlandığımızda dahi bizi hiç düşünmeden hastaneye yetiştiren, kısacası hayatımızın her anında yanımızda olan şoför esnafımıza canımızı emanet ediyoruz. TŞOF olarak il ve ilçelerde kurulmuş 698 Oda başkanlığı, yaklaşık 1.5 milyon nakliyeci ve şoför esnafından oluşan üyemiz ile yurdumuzun en büyük, yaygın ve köklü mesleki teşekküllerinden birini icra ederek vatandaşlarımız için canını dişine takarak çalışan şoför esnafımızın haklarını koruyor, onlara sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle hayatlarını yola adamış tüm emekçi kardeşlerimin bu özel gününü kutluyor, kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın
Fevzi Apaydın
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...