Antalya'da kardan kapanan yollar açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını konforlu bir şekilde sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya'da kardan kapanan yollar açılıyor
17 Mayıs 2022 - 19:57

Antalya’da yayla yollarında kar temizliği

Antalya’da 3 metreye kadar karla kaplanan yayla yolları, ulaşıma açılıyor. Büyükşehir ekipleri çalışmalara hız vererek hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yayalara ulaşması için yolları kardan temizliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını konforlu bir şekilde sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyor. Havaların ısınması ile birlikte yaylacıların ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yaylalara ulaşımını sağlamak için, karla kaplı yayla yollarında temizleme çalışması yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yaylalarına zamanında ulaşmaları için yer yer 3 metreye kadar ulaşan karla kapalı olan yayla yollarında yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

GÖKTEPE YAYLA YOLU AÇILIYOR

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akseki ilçesi sınırları içerisinde bulunan Göktepe Yayla yolunda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda Manavgat ilçesine bağlı Saraçlı ve Karavca mahalleli vatandaşların yanı sıra birçok vatandaşın kullandığı Göktepe yayla yolu bölge halkı içinde önem taşıyor. Ekipler vatandaşların yaylalarına zamanında ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"