Antalya Büyükşehir'den besicilere süt tankı desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, süt üreticilerine süt tankı desteği veriyor...

Antalya Büyükşehir'den besicilere süt tankı desteği
14 Aralık 2020 - 14:44
Antalya Büyükşehir Belediyesi, süt üreticilerine süt tankı desteği veriyor. İhalesi gerçekleşen 4 adet 4 tonluk süt tankı Korkuteli, Elmalı ve Manavgat ilçesinde bulunan kooperatiflere gönderilecek. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma hamlesi ile tarım ve hayvancılığa desteğini sürdürüyor. Halk Et, Halk Süt projeleri ile Antalyalı besicilerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, kooperatiflere süt tankı desteği de sağlıyor.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kırsal Kalkınma Kooperatifçilik Şube Müdürlüğü, bu kapsamda ilçelerde bulunan süt üreticilerinin sağlıklı koşullarda ürünlerini saklamaları için süt tankı ihalesi gerçekleştirdi. 

KOOPERATİFLERE TESLİM EDİLECEK
Yaklaşık 360 bin liraya ihale edilen 4 tonluk 4 adet süt tankı sıcak olarak sağılan sütün sağlıklı bir şekilde toplanması için Korkuteli Bozova Sulama Kooperatifi, Korkuteli Yeşil Yayla Sulama Kooperatifi, Elmalı Yuva Kalkınma Kooperatifi ve Manavgat Aşağıışıklar Süt Üreticileri Birliği’ne teslim edilecek. 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu