Anastacia, Yalıkavak Marina'da konser verecek

Pop dünyasının efsanevi kadın vokallerinden Anastacia, Türkiye’de ilk konserini “The Evolution Tour 2018” kapsamında Bodrum Yalıkavak Marina Konser Alanı’nda verecek...

Anastacia, Yalıkavak Marina'da konser verecek
12 Haziran 2018 - 14:52

I’m Outta Love” ve “Left Outside Alone” gibi hit parçaları ile dünyada 30 milyondan fazla albüm satan pop dünyasının dev kadın vokali Anastacia, Türkiye’de vereceği ilk konser ile Bodrum’daki Yalıkavak Marina Konser Alanı’nın açılışını gerçekleştirecek.

Yedinci albümü Evolution kapsamında bu yıl Nisan ayında Avrupa turnesini başlatan Anastacia, Bodrum’un 3.500 kişi kapasiteli yeni konser mekânı Yalıkavak Marina Konser Alanı’nda Türk hayranları ile buluşacak.

Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinası Yalıkavak Marina; 26 Haziran’da Anastacia’nın soul tınıları taşıyan sesiyle inleyecek.

###
YALIKAVAK MARİNA: 
Süper Yat Marinaları kategorisinde İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) 2018 Altın Çapa ödülü ve 5 Altın Çapa sertifikası sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinasıdır. Huzurlu ve sakin konumu, muazzam konfor sağlayan ve geniş teknik servis imkanlarına sahip süper yat tesisleri ile 2010 yılından beri 135 metreye kadar olan tüm süper ve mega yatları ağırlayan Yalıkavak Marina, dünyanın önde gelen 106 markasına da ev sahipliği yapmaktadır. Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunan gurme restoranları, butik otelleri ve AB normlarındaki Mavi Bayraklı plajıyla deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayan Yalıkavak Marina, Bodrum Yalıkavak’ta eşsiz bir yat deneyimi sunmaktadır.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"