Nova Norda yeni single'ı ile kendini anlattı: Varım

Yeni neslin sevilen müzisyenlerinden Nova Norda yeni single'ı 'Varım' ile yine, yazın sıcağında serinleten bir şarkıya imza attı. Her şeye inat 'Varım' demenin çok güzel olduğunu söyleyen Nova Norda, Varım şarkısı ile dijital platformlarda en çok dinlenen şarkılar arasında yerini almaya başladı...

Elektro Pop, Hip-Hop tarzı ile yeni nesil müzisyenler arasında öne çıkan Nova Norda, yeni single’ı Varım’ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Reklamcılık yaparken, tutkularının peşinden gitmeyi seçen ve Nova Norda ismiyle yıllardır biriktirdiği bestelerini yayınlayarak müziği hayatının odak noktasına koymaya karar verdi. Hemen her ay yeni bir single yayınlayarak bir cesaret hamlesiyle başlayan hikayesini anlatan Nova Norda, son single’ı Varım ile kendisini anlatıyor.

Yaptığı işe her gün daha da aşık olduğunu belirten ve bugünlerde devamlı kendime bunu hatırlattığını belirten Nova Norda, “Başta “yapabilir miyim?” diye başladığım süreç birkaç ay içinde “yapabilirim galiba”lara, sonra ise “yapıyorum gerçekten!”lere dönüştü. Derken kendimi yıllardır hayal ettiğim hayatı yaşarken buldum. Müziğe, üretmeye olan tutkum, içimden geleni yaparak var olabildiğimi gördükçe daha da büyüdü.” dedi.

Kalıplara girmeden, üzerine etiketler yapıştırmadan, sadece kendin olarak varlığını sürdürebilmenin güzel olduğunu vurgulayan Nova Norda yeni single’ı Varım ile insanın kendisi olmasının çok güzel olduğunu ve her şeye inat “Varım”, hatta “İyi ki varım” demesi gerektiğini kendisine ve herkese söylemek istediğini belirtti. Nova Norda ayrıca, “Tüm bu yeni hisler yoğuruldu, yeni melodilerle vücut buldu. Söz yazarken, düzenleme yaparken, şarkıyı söylerken geçen uykusuz günlerin her aşamasında çılgıncasına keyif aldığım yeni tekli, “Varım”a dönüştü hepsi sonunda. Şimdi huzurlarınızda. Bugün, şu kısacık hayatı kana kana içmeyi kutlayalım.” şeklinde konuştu.

Nova Norda’nın Varım adlı yeni single’ı daha şimdiden dijital müzik platformlarında en çok dinlenen şarkılar arasında yerini aldı. Spotify Turkey Viral 50 listesine 8. sıradan giren şarkı, önümüzdeki günlerin hit parçalarından biri olmaya aday.

nova norda