Altınyıldız Classics'ten yeni yıla özel "Kış Festivali" indirimleri

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, 5 Ocak 2021 tarihine kadar sürecek “Kış Festivali” kampanyası ile hem hediye almak isteyenler hem de yeni yıl alışverişi yapmak isteyenlere kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuyor!

Altınyıldız Classics'ten yeni yıla özel "Kış Festivali" indirimleri
15 Aralık 2020 - 22:31
Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, 5 Ocak 2021 tarihine kadar  sürecek  “Kış Festivali” kampanyası ile hem hediye almak isteyenler hem de yeni yıl alışverişi yapmak isteyenlere kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuyor! Altınyıldız Classics’te kabanlar 499.99 TL’den, montlar 269.99 TL’den, triko ve gömlekler 69 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, yeni yılı “Kış Festivali” indirimi ile kutluyor!

Altınyıldız Classics, 5 Ocak 2021’e kadar sürecek “Kış Festvali” indirim fırsatları ile alışverişi   keyfe dönüştürüyor.  Kabandan monta, trikodan gömleğe birçok üründe uygulanan indirim fırsatları ile hem kendinize yeni yıl alışverişi yapabilir hem de sevdiklerinize yeni yılda Altınyıldız Classics şıklığını hediye edebilirsiniz.

Haftanın her gününe ve günün her anına stil sahibi çözümler sunan Altınyıldız Classics’te kampanya kapsamında; kabanlar 499.99 TL’den, montlar 269.99 TL’den, triko ve gömlekler 69 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

“Kış Festivali” ürünleri keşfetmek ve bu özel ayrıcalıklardan yararlanmak için Altınyıldız Classics mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın! 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...