Altın Yunus Çeşme Resort & Thermal Hotel 1 Temmuz 2020'de yeniden kapılarını açıyor...

Altın Yunus Çeşme, 46 yıldır olduğu gibi, tüm misafirlerine sağlık ve huzur dolu tatil imkanı sağlamaya devam ediyor.

Altın Yunus Çeşme Resort & Thermal Hotel 1 Temmuz 2020'de yeniden kapılarını açıyor...
30 Haziran 2020 - 19:57

Misafirlerinin ve çalışanlarının sağlığını gözeterek, yurt genelindeki pandemi tedbirleri kapsamında Mart ayı sonu itibarıyla hizmete geçici olarak ara veren Altın Yunus Çeşme Resort & Thermal Hotel misafirlerini ağırlamak üzere 1 Temmuz’da yeniden kapılarını açıyor.

Altın Yunus Çeşme, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın öncülüğünde, Sağlık, Ulaştırma, İçişleri ve Dışişleri Bakanlıklarının katkıları ile turizm sektörü paydaşlarının iş birliği ve desteğiyle hazırlanan "Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı" gerekliliklerini yerine getirerek  dünyanın önde gelen denetleme ve sertifikasyon kuruluşu olan “Bureau Veritas” danışmanlığında yeni normale uyum çalışmalarını tamamladı. Alınan tedbirlerle “Güvenli Turizm Sertifikası” almaya hak kazanan Altın Yunus Çeşme, misafirlerini ağırlamayı heyecanla bekliyor.

Ulaşımdan konaklamaya, tesis çalışanlarından yolcuların kendi sağlık durumuna uzanan geniş bir yelpazede bir dizi alınması önerilen tedbirleri alarak çalışanlarının da bu doğrultuda eğitimler almasını sağlayan Altın Yunus Çeşme’de otel içindeki tüm dinlenme alanları, yemek salonu vb gibi bölümlerde oturma düzenleri sosyal mesafe kuralına göre yeniden tasarlandı. Otel genelinde tüm hijyen kuralları belirlenerek tüm misafirlerin ve çalışanların farkındalığını sağlamak üzere çeşitli hazırlıklar yapıldı.

1974 yılında Türkiye’nin ilk 1100 yataklı tatil köyü olarak açılan Altın Yunus Çeşme’nin 46 yıldır aralıksız hizmet verdiğini, ancak tüm dünyayı etkileyen ve kısıtlamalar sebebiyle zorunlu ara verdiğini belirten Altın Yunus Çeşme Genel Müdürü Orhan Koral: “1 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla misafirlerimizi yeniden ağırlayacak olmaktan dolayı mutluyuz.  Normalleşme ve yeni normale uygun şekilde, resepsiyondan odaya, restorandan ortak kullanım alanlarına kadar otelin her yerinde tüm güvenlik ve hijyen kurallarını gözeterek hazırlıklarımızı yaptık. Altın Yunus Çeşme, 46 yıldır olduğu gibi, tüm misafirlerine sağlık ve huzur dolu tatil imkanı sağlamaya devam edecek. Misafirlerimizin sağlığı ve mutluluğu her zaman önceliğimizdir” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?