Aliağa Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi Gerçekleştirildi

Aliağa Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde toplandı

Aliağa Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi Gerçekleştirildi
06 Ekim 2020 - 21:57

Aliağa Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde toplandı. Meclis toplantı salonunda gerçekleşen oturumun gündeminde başkanlıktan gelen önergeler ve komisyondan gelen raporlar yer aldı. Meclis üyelerinin görüşüne sunulan 16 madde tek tek oylandı.

8 Eylül 2020 tarihli meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayan toplantı başkanlıktan gelen önergelerin görüşülmesiyle devam etti. Meclis gündeminde yer alan 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı Bütçe Tasarısı’nı içeren maddeler oy birliği ile Plan, Bütçe Komisyonuna havale edildi. Performans Programı ve Bütçe Tasarısı 9 Ekim 2020 Cuma günü saat 18.00’de yapılacak olan ikinci birleşimde oylanacak.

Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında yer alan; 3.madde oy birliği ile kabul edilirken, 4.madde İmar Komisyonuna, 5.madde ise Plan, Bütçe Komisyonuna Havale edildi.

KOMİSYONDAN GELEN RAPORLAR
Komisyonlardan gelen 1-2-3-4-5-6-7-8 ve 11.maddelerin komisyonlardan geldiği şekli ile kabulüne oy birliğiyle karar verildi. 9.madde oy birliği ile gündemde bırakılırken 10.madde oy çoğunluğuyla kabul edildi.

İKİNCİ BİRLEŞİM CUMA GÜNÜ
Aliağa Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi, oturuma katılmayan meclis üyesi İbrahim Halil Özer’in mazeretinin oylanması ve bir sonraki birleşimin 9 Ekim 2020 Cuma günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?