Alhat: "15 Temmuz demokrasimizin tescillendiği gündür"

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, "15 Temmuz demokrasimizin kalitesinin tescillendiği gündür" dedi.

Alhat: "15 Temmuz demokrasimizin tescillendiği gündür"
14 Temmuz 2019 - 16:52

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün aynı zamanda "Türkiye'nin güçlü demokrasi ve güçlü ekonomi"sinin de tüm dünyanın gözler önüne serildiği bir gün olduğunu söyleyen Alhat "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletin azim ve kararlılığı bu önemli günde tarihe geçmiştir. Vatan, millet, bayrak ve demokrasi diyen Türk Milletinin bağrından çıkan aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. O karanlık ve hainlik dolu geceyi asla unutturmayacağız" diye konuştu.

Türkiye'nin hainlikle dolu 15 Temmuz gecesinde, demokrasi ve hukuk devleti yapısına ihanet dolu bir saldırı yapıldığını ancak Türk milleninin büyük direnişiyle bu saldırıya en iyi cevabı verdiğini söyledi. Alhat, Türk milletinin demokrasiden asla vazgeçmeyeceğinin en büyük kanıtı olan bu cevabın "Yetkisini milletten almayan bir iradeyi hiç bir surette kabul etmeyeceğinin açık ilanı" olduğunu belirtti.

15 Temmuz'un aslında bir darbe girişiminden de öte insanlık suçu olduğunu da dikkat çeken Alhat "Türkiye'yi hedef alan herkes bilmeli ki birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olan bu millet hiçbir şeye boyun eğmez. 15 Temmuz Büyük Direnişi, Türk demokrasisi ve ekonomisinin kalitesinin de tescillemiştir. Borsa olarak her zaman güçlü demokrasi ve güçlü ekonomiyi savunduk. 15 Temmuz'da hain terör örgütüne verilen yanıt, Türkiye'nin demokrasi ve ekonomisine, bağımsızlığına sahip çıktığı, hiçbir tehdite pabuç bırakmadığının yanıtıdır. Ülkemizin birlik beraberlik ve geleceği için daha çok çalışmak, daha çok üretmek bizlerin en önemli görevidir" dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"