Alaçatı'da Huzurun Adı "NEA Garden"

ALAÇATI’DA HUZURUN ADI “NEA GARDEN”

Alaçatı'da Huzurun Adı "NEA Garden"
03 Ağustos 2019 - 12:55

Çeşme’de çevre ve hayvan dostu bir aile işletmesi olan Nea Garden farkındalık yaratıyor. Çocuk havuzu ve oyun parkına sahip olan işletme çocuklu aileleri de kendine çekmeyi başarıyor. Aynı zamanda evcil hayvanlara kapılarının açık olduğunu belirten turizmci Sami Türkay’ın kızı Nea Garden Genel Müdürü Gülbin Türkay Yılmaz, “Konuklarımızın kendilerini evlerinde hissetmeleri bizim için çok önemli. Bu noktada yanında can dostları olan evcil hayvanlarıyla gelen misafirlerimize de her zaman kapımız açıktır” dedi.

Seçkin turizmci kadrosuyla, kusursuz hizmet anlayışını prensip edinen bu sempatik ve şirin otel doluluk oranıyla sezona damgasını vurdu. Bağımsız uluslararası seyahat sitelerinde yapılan oylamalarda hizmet, temizlik ve konfor açısından en üst sırada yer alıyor. Kendinizi evinizde hissetmeniz konusunda son derece titiz davranan Nea Garden, tatil amaçlı konaklamaların dışında geniş bahçesi, sessiz ve doğayla içi içe olan dokusuyla Yoga ve sanat atölyelerinin kamplarına, bahar aylarında havuz başında düğün, nişan, bekarlığa veda partisi, doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

Nea Garden 6 bloktan oluşan ve her birinde 4 adet 50 m2 büyüklüğe sahip 1+1 suit oda bulunan ailelere ve şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen çiftlere hitap eden bir butik otel. Odalarda bir yatak odası ve bir salon, teras veya balkon mevcut. Oteldeki 6 blok isimlerini: Yumru, Çark, Mehmetkuyu, Bedir, Güvercinlik, Azmak koylarından almış. Eşsiz güzellikteki bu koylar size yalnızca birkaç kilometre uzaklıkta. Ayrıca dünyaca ünlü Ilıca Plajı ve Alaçatı çarşısı arasında her iki noktaya da yürüyüş mesafesinde. Sabahları şehrin gürültüsünden uzak ve eşsiz temiz havasıyla bahçe de serpme kahvaltı servis ediliyor. Günün yorgunluğunu 5 çayındaki enfes ev kurabiyeleri, poğaçaları ve börekleri ile atmanıza olanak sağlıyor.

Gruba ait şirketlerden olan Neakon Turizm Seyahat Acentası’ndan gelen güç ile Festival, Konser, Organizasyon ve Etkinlik yönetimine ek olarak Kongre Turizmi alanlarında da, yıllara dayanan deneyim ile anahtar teslim hizmet vermeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...