AK Partili Kırkpınar'dan CHP'li vekillere sert tepki

AK Partili Kırkpınar'dan CHP'li vekillere sert tepki: “Bunların gayesi Türkiye’yi eski günlerine döndürmek”

AK Partili Kırkpınar'dan CHP'li vekillere sert tepki
23 Nisan 2021 - 03:37
AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, bazı CHP’li vekillerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki söylemlerine sert tepki gösterdi. 

Kırkpınar, “Gözleri olup görmeyenler, kulakları olup duymayanlar, dilleri olup söyleyemeyenler ve akıllarını kiraya verenlerin millete hizmet yolunda gecesini gündüzüne katan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti hükümetlerini anlamalarını beklemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Siyaseti rekabet ile yapamayanların yalan ve iftira ile hareket edip milletin aklı ile alay ettiklerini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar, “Siyasi literatürde yolsuzluk,  taciz ve tecavüzlere ses çıkarmayanların 19 yılda her alanda ilerleme kaydetmiş ülkemizi yönetenlere her defasında hadsiz ve haksız bir dille saldırdığını görüyoruz. Bugün yeniden, başta İzmir olmak üzere bazı il ve ilçelerde, sokakları ve meydanları dolduran çöp yığınları görüyoruz. Musluklardan su akmadığı için tankerlerin ardında oluşan su kuyrukları görüyor,  her yağmurda su altında kalan binalar, iş yerleri, sokakların o içler acısı haline şahit oluyoruz. Bugün belediyelerde yolsuzluk, taciz ve tecavüz olayları görüyor, milletimizin hakkının nasıl heba edildiğine tanıklık ediyoruz. Tüm bunları görmek ve kendilerini düzeltmek yerine birileri çıkıp, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarına dil uzatma cesaretinde bulunuyor. Tabii ki bunlara gereken cevabı 19 yıldan beri olduğu gibi bundan sonra da aziz milletimiz sandıkta verecektir” ifadelerini kullandı.

“HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK”
Tüm bu saldırılara rağmen, AK Parti olarak millete hizmet yolundan ayrılmayacaklarını belirten Kırkpınar, “Bir büyük yalan etrafında toplanıp, siyasi çıkarları için devletin en hayati kurumlarını milletimiz nezdinde itibarsızlaştırmaya çalışan ve en aşağılık yalanları söyleyen kötü niyetli müfterilere inat, bu ülkeyi büyütmeye, geliştirmeye devam edeceğiz. Hükümetlerimizin dünden bugüne yaptıkları her iş açık ve şeffaftır ve biz 19 yıldan beri olduğu gibi bundan sonra da yaptığımız her işin hesabını milletimize veririz. Esasen ortada gerçekten 128 milyar doların akıbetini anlama arayışı olmadığı için söylenen sözlerde doğru olan hiçbir şey de yoktur. ‘128 milyar dolar nerede’ yaygarası kopartanların tüm amaçlarının ülkenin böyle bir duruma düşmesidir. Bunların gayesinin  IMF komiserleriyle otel lobilerinde yaptıkları gizli görüşmelerle Türkiye'yi eski günlerine döndürmek olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar vesayetten darbeye, terörden uluslararası baskıya kadar her konuda heveslerini kursaklarında bıraktık, inşallah Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti olarak ekonomide de heveslerini kursaklarında bırakacağız” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"