AK Partili Keseli'den CHP'li Yacan'a TCG Anadolu yanıtı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan'ın TCG Anadolu'ya düzenlenen okul gezilerini eleştirmesine, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli'den sert yanıt geldi. Keseli, "Çocukların terör örgütleri tarafından polisin, askerin önüne sürülmesini alkışlayan bir zihniyetin, milli bilincin aşılandığı bir ziyarete tepki göstermesine şaşırmadık." dedi.

AK Partili Keseli'den CHP'li Yacan'a TCG Anadolu yanıtı
11 Mayıs 2023 - 15:22

AK Partili Keseli: CHP'li mevkidaşımı milli çizgiye davet ediyorum!

İzmir'e demirleyen ve binlerce ziyaretçiyi ağırlayan TCG Anadolu'ya yönelik CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan'ın, öğrencilerin zorla götürüldüğü iddiası cevapsız kalmadı. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, Yacan'ın açıklamalarının son derece yanlış ve milli sorumluluktan uzak olduğunu söyledi. Keseli, "Sayın Yacan'ın TCG Anadolu'ya düzenlenen okul gezilerine olan tepkisi, CHP'nin içinde bulunduğu acziyetin bir göstergesidir. Gemi önünde vatandaşlarımızın oluşturduğu kuyrukları bile 'yandaş basın' kisvesiyle küçümseyen Yacan, konudan o kadar bihaberdir ki, ayrı bir kapıdan içeri alınan öğrencilerin, kuyruğa sokulduğunu ve kalabalığın bu şekilde oluştuğunu sanmaktadır. Açıkçası  TCG Anadolu ve içinde taşıdığı Kızıl Elma, SİHA, Altay'ı ziyaret ettiğimde 'Dosta güven, düşmana korku verir.' demiştim. Yacan'ın endişesine bakıldığında kimin Türkiye Cumhuriyeti'nden taraf olduğu, kimin başka tarafta olduğunu görmüş olduk." dedi.

Türk çocuklarının ve gençliğin, TCG Anadolu'yu ziyaret etmesinin, en az okulda öğrendikleri dersler kadar kıymetli olduğunu vurgulayan Keseli, "Evlatlarımız bu gemiyi gezdiklerinde, ülkelerinin güç ve kudretini, teknolojiye olan hakimiyetini, caydırıcılığını ve kıymetini görüyor. Kimler bu gemiden rahatsız olur? İçinde taşıdığı SİHA'lar sayesinde artık dağlarımızda nefes alamayan PKK rahatsız olur. Kimler rahatsız olur? Kandırılmış evlatları için ağıt yakan Diyarbakır Annelerini görmezden gelen, polisimize ve askerimize karşı sokakta ve dağda gençliği öne süren kirli odaklarla iktidar uğruna pazarlık masasına oturup, destek bekleyenler rahatsız olur. SİHA'lara dokunacağız diyenler rahatsız olur. FETÖ'cüler rahatsız olur. Türkiye'nin havacılık ve uzay çalışmalarını ABD'li şirketlere peşkeş çekmeye kalkanlar rahatsız olur. Yunanistan'ın kışkırtıcı hamlelerine Türkiye'nin cevap vermesi sonrası kalkıp kendi ülkesini suçlayanlar rahatsız olur. Eğer Sayın Yacan, CHP'nin altı okundan biri olan milliyetçiliği kaybetmediyse, kendisini de mutlaka ordumuzun en büyük ve onur kaynağı gemisini ziyaret etmeye davet ediyorum" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"