AK Parti İzmir İl Teşkilatı ilçe ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti İzmir İl Başkanlığı “Karınca Modeli” çalışmalarına bu hafta Seferihisar ile devam etti.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı ilçe ziyaretlerine devam ediyor
25 Şubat 2022 - 10:35

AK Parti İzmir İl Başkanlığı “Karınca Modeli” çalışmalarına bu hafta Seferihisar ile devam etti. Seferihisar’da temaslarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Seferihisar’ın güzel halkıyla bir araya gelmek bizim için çok değerli. Biz bugünkü ziyaretimizde Seferihisar’ı Seferihisarlılardan dinlemek için buradayız” dedi.



AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Seferihisar AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Seferihisar’da geniş kapsamlı bir karınca modeli çalışması yaptı. AK Parti İzmir İl Başkanlığının Ana Kademesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, AK Parti İzmir Kadın Kolları ve AK Parti İzmir Gençlik Kolları ile AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı Ana Kademesi, Kadın ve Gençlik Kollarının katıldığı karınca modeli saha çalışması öğleden sonra start verdi.


ADIM ADIM SEFERİHİSAR

“Seferihisar’da girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayacak” prensibi ile düzenlenen karınca modeli çalışmasında, 20 farklı grup olarak hareket eden AK Parti Teşkilatları, Seferihisar genelinde yoğun bir çalışma yürüttü. Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda buluşup Seferihisar’ın farklı noktalarına dağılarak Seferihisar halkına ziyaretler yapan, görüşmeler gerçekleştiren gruplar, vatandaşları, esnafları ve STK’ları ziyaret etti. Ziyaretlerde kendisine iletilen sorunları not alan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, “Seferihisar ve Seferihisarlı hemşehrilerimiz bizim için çok değerli. Seferihisar’ın sorunlarını tek tek not aldık. Biz üzerimize düşeni yapıp konuların İBB Meclisi’nde takipçisi olacağız” diye konuştu.


“SEFERİHİSAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Çalışmalar kapsamında Seferihisarlı vatandaşlarla birebir iletişimde bulunan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli görüşmeler sırasında konuşmasında, “Seferihisar, bizim için çok önemli, çok değerli. Seferihisar’daki teşkilatımız, buradaki her bir vatandaşımıza dokunarak onların derdini kendine dert, sevincini ise sevinç ediyor. Seferihisar’a hak ettiği değeri vermek için canla, başla yorulmak bilmeden çalışıyor” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ise, şöyle konuştu: “Her zaman söylediğimiz gibi biz Seferihisar’ı çok seviyor, Seferihisar için çalışıyoruz. Seferihisar’da yaşayan tüm hemşehrilerimize dokunuyor ve ilçemiz için sürdürdüğümüz hizmet yarışında onlarla kol kola yürüyoruz. Biliyoruz ki Seferihisar’da bir değer üretilecekse bu Seferihisar’da yaşayanların görüşleri alınmadan yapılırsa eksik kalır. Bunun bilinciyle bütün çalışmalarımızda vatandaşımızın, STK’larımızın görüşlerine yer veriyor, fikirlerinden yararlanıyoruz. Seferihisar’a Seferihisarlılarla birlikte değer katıyoruz”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"