AK Parti'den Bergama'da Üçlü Açılış Hazırlığı

BAKIRÇAY – AK Parti Bergama İlçe Teşkilatı, Temmuz ayı içerisinde millet bahçesi, diş hastanesi ve yapımı tamamlanan gençlik merkezinin açılışını gerçekleştirmeyi planlıyor.

AK Parti'den Bergama'da Üçlü Açılış Hazırlığı
22 Haziran 2025 - 21:35
BAKIRÇAY – AK Parti Bergama İlçe Teşkilatı, Temmuz ayı içerisinde millet bahçesi, diş hastanesi ve yapımı tamamlanan gençlik merkezinin açılışını gerçekleştirmeyi planlıyor.

Bakırçay Bölge Gazetesine açıklamalarda bulunan AK Parti Bergama İlçe Başkanı Hasan Şahin, açılış organizasyonu kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüştüklerini belirtti. Şahin, “Büyük bir aksilik olmazsa kendisi bu açılışlara bölge milletvekillerimiz ile birlikte katılacak. Millet Bahçesi’nin açılışını yaptıktan sonra Bergama Belediyesine teslimini gerçekleştireceğiz” dedi.


“Bölge Hastanesi Mutlaka Olacak”

Bergama’ya tüm bölgeye hizmet verecek 400 yataklı bir hastane kazandırılması yönünde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Şahin, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’ndan bu konuda söz aldıklarını dile getirdi. Şahin, “Geçen hafta içerisinde İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Eşref Yıldız ile Bergama'ya yapılacak olan 400 yataklı yeni Devlet Bölge Hastanesi görüşmelerini gerçekleştirdik. Ardından Kaymakamımızı ziyaret ettik. Bu hastane mutlaka yapılacaktır. Beni bilen bilir; ben hizmet siyaseti yapan bir kişiyim. Yamalı bohça haline gelen devlet hastanemizin yerine mutlaka bir bölge hastanesi yapılacaktır. Yer tespit çalışmalarımızı yaptık, 2–3 alternatifimiz var. Bunu Sağlık Bakanlığımıza bildirdik, en kısa sürede çalışmalar başlayacaktır” ifadelerini kullandı.


“Kermes Muharrem Ayı ile Çakıştı”

Bu yıl 89’uncusu düzenlenen Bergama Kermesi hakkında da değerlendirmede bulunan Şahin, organizasyonun uluslararası niteliğini kaybettiğini savundu. Şahin, “Kermes uluslararası niteliğini bu program ile kaybetmiştir. Bergama tanıtımına ve esnafa ekonomik açıdan bir getirisi olmayacağına inanıyorum. Ayrıca 23 Haziran’da başlayan kermes, 20 Haziran tarihinde başlayan ve Alevi kardeşlerimiz için ibadet ayı olan Muharrem ayı ile çakışmıştır. Bizzat kendileri bana söyledi; ‘Biz ibadet yapıp konsere gelmemiz doğru olmaz’ diye. Keşke bu konuda gerekli hassasiyet ve dikkat gösterilseydi” diye konuştu.


“Cumhurbaşkanımız Ülkemize Bir Ömür Verdi”

İran-İsrail arasında yaşanan gelişmelere de değinen Şahin, Türkiye’nin her zaman barıştan yana olduğunu söyledi. Şahin, “Ülkemiz hep barış yanlısı olmuştur. Ama bize saldırana da cevap verecek milli savunma sanayimizi kurmuştur. Eğer bugün 15 Temmuz darbe girişimine karşı bu noktadaysak, Sayın Cumhurbaşkanımızın çabaları takdire şayandır. Milli savunma sanayimiz dosta güven, düşmana korku vermektedir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: "İzmir'in Doğası İçin Yeni Kararlar Alacağız"
Tugay: “İzmir’in Doğası İçin Yeni Kararlar Alacağız”
İzmir'de 15 Temmuz'a Özel Ulaşım Düzenlemesi: İZBAN Bedava!
İzmir'de 15 Temmuz'a Özel Ulaşım Düzenlemesi: İZBAN Bedava!