AK Parti Bornova Teşkilatı'nda "Karınca" modeli

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı, tüm mahallelerinde “Karınca Modeli” çalışmasını gerçekleştirdi.

AK Parti Bornova Teşkilatı'nda "Karınca" modeli
24 Eylül 2021 - 16:50
AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nın dün saat: 15.00’te Bornova Çarşı meydanında başlayan “Karınca Modeli” çalışmasına partililerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi ve katılım vardı. İlk olarak çarşı meydanında kurulan gezici araç ile vatandaşlarla bir araya gelen İlçe Başkanı Veysel Güldoğan ve İlçe Teşkilat mensupları, AK Parti İzmir İl Başkanı öncülüğünde il yöneticilerinin de katılımıyla birlikte mahallelerde eş zamanlı programlarına başladı. 



Bornova Çarşı meydanında, ilçe teşkilatının AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi ve il yöneticilerini karşılamasıyla başlayan program, vatandaşların da yoğun ilgi göstermesiyle renkli ve keyifli anlara sahne oldu. Çarşı meydanında Bornovalılarla bir araya gelerek, talep ve önerilere kulak veren İl ve İlçe yöneticileri, ardından Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan ve ekibinin koordinasyonuyla mahallelere dağıldı.

Mahallelerde esnaf, sivil toplum kuruluşları, şehit ve gazi aileleri, mahalle muhtarları ile üye ziyaretleri yapan İl ve İlçe yöneticileri, sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla da bir araya geldiler. Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen, şehit ve gazi ailelerine taziye ve vefa ziyaretinde bulunan, mahalle muhtarları ve mahalle ileri gelenleriyle istişarelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanlığı yöneticileri ile AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı teşkilatları, önceki dönemlerde AK PARTİ’nin birçok kademesinde yöneticiliklerde bulunmuş kişilere de vefa ziyaretlerinde bulundular.



Akşam saatlerine kadar süren programların ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye ve il yöneticilerine katılım ve desteklerinden ötürü plaket sunan İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, Bornova İlçe Başkanlığı teşkilatlarına da, yoğun gayret ve çalışmaları için teşekkür etti.

İlçe Başkanı Veysel Güldoğan: “Bugünkü programda göstermiş olduğunuz emek ve gayretlerden dolayı hepinizi tebrik ederim. Emeği geçen tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bornovamızın tüm mahallelerinde, İl Başkanımız Sn. Kerem Ali Sürekli öncülüğünde İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Recep Tayyip Taslak ile İl yöneticilerimizin de katılımlarıyla; ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla birlikte çok güzel ve verimli bir programa imza attığımıza inanıyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sürekli sahada ve vatandaşlarımızla iç içe olacağımızı söyledik, ilk günümüzden bugüne kadar olduğumuz gibi bundan sonra da sahada olacağız. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Bornovamızın ve Bornovalıların dertleriyle dertlenecek, sevinçleriyle mutlu olacak, el ele gönül gönüle bir olmaya, birlik olmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü de Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı, Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 16.00’da, geniş katılımla ve büyük bir coşkuyla hep birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm teşkilatlarımızı ve Bornovalıları toplantımıza bekliyoruz.” diye konuştu. 





 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"