Ahmet Doğruyol: İzmir hak ettiği yatırımı alamadı

İYİ Parti İzmir Milletvekili aday adayı Ahmet Doğruyol, tüm engellemelere rağmen İYİ Parti'nin her gün iktidar yürüyüşünü hızlandırdığını ve büyümeye devam ettiğini söyleyerek ...

Ahmet Doğruyol: İzmir hak ettiği yatırımı alamadı
18 Mayıs 2018 - 11:14

İYİ Parti İzmir Milletvekili aday adayı Ahmet Doğruyol, tüm engellemelere rağmen İYİ Parti'nin her gün iktidar yürüyüşünü hızlandırdığını ve büyümeye devam ettiğini söyleyerek, "İYİ Parti gümbür gümbür geliyor. 24 Haziran'da hem Türkiye hem de İzmir'in önü açılacak" dedi. İzmir'in geçtiğimiz seçimde Başbakan çıkarmasına rağmen hak ettiği yatırımları alamadığını da belirten Doğruyol, "Başbakan'ın İzmir için açıkladığı 35 projenin birçoğu hala ortada yok. İzmir, daha çok projeyi ve yatırımı hak ediyor. Kentimiz verdiği desteğin karşılığını alamadı" diye konuştu.

İYİ Parti iktidarında İzmir'in ulaşım ve kentsel dönüşüm gibi temel sorunlarının çözüme kavuşacağını söyleyen İzmir Milletvekili aday adayı Ahmet Doğruyol, yeni yatırımların da kente geleceğinden şüphe duymadığını kaydetti. Doğruyol, "İzmir, her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Ancak ne yazık ki şu ana kadar İzmir'e hak ettiği yatırımlar gelmedi. Bu kent, geçtiğimiz seçimde Başbakan çıkardı. Buna rağmen gereken desteği görmedi. İzmir'in temel sorunları çözülmedi. Yapılan bazı yatırımlar ise lütuf gibi gösterildi. İYİ Parti iktidarıyla birlikte İzmir'e ne gerekiyorsa yapılacak. Ben de göreve gelmem halinde vatandaşlarımızın taleplerinin ve beklentilerinin takipçisi olacağım" dedi.

Gençlere güveniyorum, İYİ Parti'yi destekleyecekler

Seçimde 1 milyon 600 bin gencin ilk kez oy kullanacağını belirten Doğruyol, "Gençlerimiz, iş bulma sıkıntısı çekiyorsa, gelecekle ilgili kaygı duyuyorsa, biz ülke olarak nasıl büyüyeceğiz? Geleceğe nasıl umutla bakacağız? Genel Başkanımız Meral Akşener'in ortaya koyduğu projeler, gençlerimizin sıkıntılarının sözümü için çok önemli. Gençler, sosyal medyayı kullanıyor, neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Ben seçimde onlara da çok güveniyorum. Hem ülkemiz hem de kendileri için İYİ Parti'yi destekleyeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Bireysel çıkarın peşinde değiliz

İzmir'de, partideki herkesin birlik,.beraberlik ve uyum içinde çalıştığını belirten Doğruyol, "Önümüzdeki seçim, bireysel çıkarların ön plana çıktığı bir seçim değildir. Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek, hayati önemdeki bir seçimdir. Ben de partideki diğer arkadaşlarım gibi bu bilinç ve anlayışla hareket ediyorum. İnşallah, verdiğimiz emeklerin karşılığını seçimde alacağız. Bugüne kadar yapılan engellemeler, Genel Başkanımız ve partimizi yolundan döndürmedi. İYİ Parti her gün daha da büyüyerek yoluna devam etti. Milletimiz 24 Haziran'da İYİ Parti'yi göreve getirecek" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...