A101 de bu hafta kavisli TV ve renkli aksesuarlar...

A101, her Perşembe Aldın Aldın ürünleri arasında bu hafta Samsung 55” UHD Kavisli led TV, Mi Band 2 Akıllı Bileklik, Xiaomi Redmi 5 cep telefonu ve Piranha’nın renkli aksesuarlarını tüketicilerle buluşturuyor.

A101 de bu hafta kavisli TV ve renkli aksesuarlar...
27 Temmuz 2018 - 18:45

Türkiye’nin en çok teknolojik ürün satan ve en yaygın yüksek indirim marketi A101’de bu haftanın teknoloji ürünleri şöyle:

Kavisli ekranda TV keyfi: Samsung 55” UHD TV

A101’de bu hafta Perşembe günü satışa çıkarılan Samsung 55” UHD smart kavisli led TV, yüksek görüntü kalitesi, 20 W ses çıkışı ve kavisli ekranı ile farklı bir televizyon deneyimi sunuyor. Ekran aynalama özelliği sayesinde mobil cihazınızın ekran görüntüsünü televizyona yansıtabilir, içeriği TV ekranında oynatabilirsiniz. Akıllı kumanda, UHD uydu alıcı, 3 HDMI, 2 USB girişi ve Wifi özelliği bulunan televizyon 3.699 TL’den satışa sunulacak. 2 yıl Samsung Türkiye garantisine sahip ürünü, 6 taksit ile satın alma seçeneği de bulunuyor.

MiBand Akıllı bileklik ile hayatınız daha sağlıklı ve düzenli!

MiBand 2 akıllı bileklik, verimli uyku takibi, adım sayar, nabız, kalori takibi ve titreşimli bildirim özelliği ile hayatınızı organize etmenize yardımcı oluyor. Suya dayanıklı gövdesi ile dikkat çeken ürün 2 yıl Xaomi Türkiye garantisi ile 95 TL’den, 6 taksit alternatifi ile satışa sunulacak.

Piranha’dan rengarenk telefon aksesuarları

Bu hafta A101’de satışa sunulan 7804 Bluetooth Hoparlör, İOS ve Android uyumlu. Zemin aydınlatma ışığına sahip ve TF Kart ve harici kaynak girişi bulunuyor. Dahili mikrofon ile telefon görüşme imkanı da veren ürün 24.95 TL’den satışa sunuluyor.

Çift Sim Kart Destekli Xiaomi Redmi 5

Bu hafta A101’in fırsat ürünleri arasında yer alan Xiaomi Redmi, şık tasarımı ve üstün teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. Çift sim kartı destekleyen telefon, 12 MP arka, 5 MP ön selfie kamerası ile fotoğraf kalitesini arttırıyor. Parmak izi okuyucusu ile kullanım kolaylığı sunan telefon, 5.77” Full HD ekrana, 3GB RAM ve 32 GB dahili hafıza sahip. A101 de 999 TL’den satılacak ürün 2 yıl garantili.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...