7 nota, 5 kuşak, 1 kitap: Telgraftan Tablete kitap söyleşisi

Türkiye’nin ilk Kuşak Araştırmacısı Evrim Kuran, edebiyat ve müziği buluşturan özel bir konseptle Telgraftan Tablete hakkında tüm merak edilenleri anlattı.

7 nota, 5 kuşak, 1 kitap: Telgraftan Tablete kitap söyleşisi
28 Temmuz 2018 - 17:07

Kuşak araştırmalarıyla dikkat çeken ve bu konuda ilklere imza atan Evrim Kuran, ilk kitabı Telgraftan Tablete’nin yoğun ilgi gören imza günlerinin ardından edebiyat ve müziğin buluştuğu özel bir konsept eşliğinde iş dünyası ile buluştu.

Yüzyıllardır birbirine yakın olmuş, hatta iç içe geçmiş, birbirlerini ilhamla beslemiş iki sanat dalı olan edebiyat ve müziğin buluştuğu konseptte Evrim Kuran, Dr. Kerem Dündar’ın moderatörlüğünde Telgraftan Tablete’yi anlattı.

25 Temmuz’da Kolektif House’da gerçekleşen Telgraftan Tablete Kitap Söyleşisi sürpriz bir final yaptı. X Kuşağı Evrim Kuran, Y Kuşağı olan kardeşi Erinç Aksoy ile hafızalardan silinmeyecek müzik ziyafeti sundu. Evrim Kuran söyleşinin sonunda da katılımcılar için kitabını imzaladı.

Türkiye’nin yaşayan 5 kuşağının çarpıcı yönlerini dedesi Ali ile başlayan oğlu Ali’ye kadar devam eden aile hikayeleriyle harmanlayarak anlatan Evrim Kuran’ın ilk kitabı Telgraftan Tablete, iki ay gibi kısa süre içerisinde sekiz baskı yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"