4N1K İLK AŞK'ın tema şarkısı Nilipek.'ten

Alternatif sahnelerin en sevilen isimlerinden Nilipek. şimdi de, FOX TV’nin merakla beklenen yeni gençlik dizisi 4N1K İLK AŞK’a sesiyle hayat veriyor. Söz ve müziği Nilipek.’e ait olan “Beraber” adlı şarkı, 4N1K İLK AŞK’ın tema şarkısı olarak bugünden itibaren ekranlarda ve sanatçının dijital müzik kanallarında yayında olacak.

4N1K İLK AŞK'ın tema şarkısı Nilipek.'ten
06 Temmuz 2018 - 12:08

Alternatif müzik sahnesinin en sevilen isimlerinden Nilipek.’in son projesi Beraber”, FOX TV’nin merakla beklenen yeni gençlik dizisi 4N1K İLK AŞK’ın tema şarkısı olarak ekranlarda olacak. Geçtiğimiz Mayıs ayında gösterime giren 4N1K 2 adlı sinema filminde “Senden Uzakta” adlı şarkısıyla yer alan Nilipek.’in şarkısı ilk kez, bugün akşam yayına başlayacak 4N1K İLK AŞK’ın jeneriğinde çalınacak.

Umut ve coşku dolu dostluğun şarkısı

Büşra Yılmaz’ın 4N1K adlı kitap serisinden, Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in yapımcılığında televizyona uyarlanan ve bugün (6 Temmuz) ilk bölümü yayınlanacak dizinin jeneriğinde dinleyeceğimiz şarkı, 5 arkadaşın umut ve coşkuyla dolu dostluklarının hikâyesini müziğe taşıyor. Beraber”in söz ve müziğini de yazan, düzenlemesini ise Can Aydınoğlu ile birlikte yapan Nilipek.’e elektrik gitar, akustik gitar, organ ve synth’de Can Aydınoğlu, davulda Berkay Küçükbaşlar, bas gitarda Umut Çetin ve mix&masteringde Umut Çetin eşlik ediyor. Beraber” adlı şarkı bugünden itibaren Nilipek.’in dijital müzik kanallarında dinlenebilir ve indirilebilir.

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in üstlendiği, başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı 4N1K İLK AŞK”ın müzik direktörlüğünü ise Emir Ersoy üstleniyor. Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu dizi, Cuma akşamları saat 20:00’de FOX TV ekranlarında olacak.

BERABER

4N1K İLK AŞK - TEMA ŞARKISI

Söz&Müzik: Nilipek.

Düzenleme: Can Aydınoğlu & Nilipek.

Elektrik gitar, akustik gitar, organ, synth, geri vokal: Can Aydınoğlu

Ukulele, vokal, geri vokal, piyano: Nilipek.

Davul, geri vokal: Berkay Küçükbaşlar

Bas gitar, geri vokal: Umut Çetin

Mix&mastering: Umut Çetin

Zaman bize ne getirir

Hayat bizden ne götürür

Bilirim gülersek beraber

Hepsi çözülür

Hızlı koştum, yavaşça durdum

Fark ettim ki bir harita yoktu

Bilirim yürürsek beraber

Yol bizi bulurdu

Biraz kayıptım, kafam karıştı

Bıraktım öyle, dağınık kaldı

Gözüm kapalı ama her şey açık...

Bilirim gülersek beraber hepsi çözülür

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...