39 derece ateşle sahneye çıktı...

MERVE ÖZBEY 30 AĞUSTOS COŞKUSUNU İSFANBUL’DA DOYASIYA YAŞATTI

39 derece ateşle sahneye çıktı...
31 Ağustos 2018 - 13:57

Pop müziğin sevilen ismi Merve Özbey 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İsfanbul Açıkhava sahnesinde sevenleri ile buluştu.

Türkiye’nin ilk Tema Park’ını bünyesinde bulunduran, Eğlence, Alışveriş, Yaşam ve Gösteri Merkezi İsfanbul’un Açık hava sahnesi Türk pop müziğin popüler ve başarılı ismi Merve Özbey’i hayranlarıyla bir araya getirdi.

Bu özel akşamda sevilen sanatçı, hem kendi parçalarını hem de herkesçe sevilen şarkıları, geniş bir repertuvarda dinleyicilere sundu. "Vuracak", "Helal Ettim", "Duman", "Yaş Hikayesi" gibi müzik listelerinin başında pek çok şarkısı bulunan ünlü sanatçı Merve Özbey, romantik ve hareketli parçalarla İsfanbul ziyaretçilerine keyifli bir akşam yaşattı.

FACETİME İLE TEBRİK ETTİ

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, yoğun bir konser maratonu geçirdiğini fırsat buldukça uyuyabildiğini söyledi. 39 derece ateşi olduğunu söyeleyen sanatçı konser öncesi serum aldığını ve iğne yaptırdığını söyledi.

“Bengü’yü düğünde facetimedan tebrik ettim”

Ünlü sanatçı davet edildiği Bengü’nün düğününe konseri nedeniyle katılamadığını, düğün sırasında ise yeni gelin Bengü’yü Facetime’dan arayarak tebrik ettiğini söyledi.

"İsfanbul Açıkhava Konserleri" 5 Eylül Çarşamba akşamı Rock müziğin sevilen gruplarından Seksendört’ ün özel sahne performansı ve sevilen şarkıları ile devam edecek.

Türkiye’nin en eğlenceli, yeni etkinlik ve konser alanı İsfanbul’da Açıkhava Konserleri tüm hızıyla devam ediyor!

Hayata geçirdiği yeni yatırımlar kapsamında ve İstanbul ile bütünleşme amacıyla Vialand markasını yenileyerek yoluna yeni isim ile devam eden, Türkiye’nin ve Avrupa’nın gözde eğlence ve alışveriş merkezi İsfanbul’da Açıkhava Konserleri bu yaza damgasını vuruyor.

İsfanbul Tema Park’ın içerisinde yeni açılan, Türkiye’nin en büyük açık hava led ekranına sahip 10 bin kişilik etkinlik ve konser alanında birbirinden ünlü isimler Ağustos ve Eylül ayları boyunca unutulmaz gecelere imza atacak.

İsfanbul Açıkhava Konserleri Takvimi:

5 Eylül Grup Seksendört

6 Eylül İrem Derici

12 Eylül Buray

13 Eylül Rubato

19 Eylül Edis

20 Eylül Berkay

Kapı açılış saati 18:30 olan konserler, saat 20:00’de başlayacak. Konser biletleri www.isfanbul.com üzerinden ve İsfanbul Tema Park gişelerinden sadece 59,99TL’yesatın alınabiliyor. İsfanbul Tema Park’ın yıllık üyelik kartı “Yes Club”ı alanlar ise hem Tema Park’ta sınırsızca eğleniyor hem de İsfanbul Açıkhava Konserleri’ne ücretsiz giriş yapabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...