23 Nisan'da çocuklara bilimi sevdiren yarışma

Türk Telekom’un yeni nesil TV ve eğlence platformu Tivibu, en popüler kanalları arasında yer alan Da Vinci TV ile çocuklara özel bir projeye imza atıyor.

23 Nisan'da çocuklara bilimi sevdiren yarışma
20 Nisan 2021 - 01:32

Türk Telekom’un yeni nesil TV ve eğlence platformu Tivibu, en popüler kanalları arasında yer alan Da Vinci TV ile çocuklara özel bir projeye imza atıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; Tivibu ve Da Vinci TV, çocuklara bilimi sevdirmek ve geleceğin bilim insanlarını hazırlamak için özel bir yarışma düzenliyor.

25 çocuğa 3 Boyutlu Bilim Kiti, 50 çocuğa Da Vinci Kids Aboneliği Hediye
19 Nisan’da başlayıp 26 Nisan’da sona erecek yarışmayı kazanan 25 talihli Da Vinci TV’nin 3 boyutlu eğlenceli bilim kitlerini, 50 talihli ise Da Vinci Kids’in okul dersleriyle uyumlu mobil eğitim uygulamasının 12 aylık aboneliğini kazanacak.

Da Vinci’nin Bilim Kitleri ile çocuklar, 21’inci yüzyıl becerilerini, merakını ve hayal gücünü besleyen maket oyuncaklara sahip olurken, kit içindeki anlatımlı kitapçıklardaki bilgilerle evde maket yapmayı öğrenecekler. Çocuklar aynı zamanda eğlenceli bilim deneyleri gerçekleştirme şansı da bulacaklar. Okul sonrası için geliştirilen yeni nesil mobil eğitim uygulaması Da Vinci Kids App ise, 5-12 yaş arası çocuklara; Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe, Tarih, Sanat Tarihi, Coğrafya, Teknoloji, Bilim ve 21. yüzyıl becerileri gibi ana ders konularında yardımcı olurken, uzaktan eğitime de destek veriyor.

Son katılım tarihi 26 Nisan
Yarışmaya katılmak isteyen ailelerin öncelikle 19-26 Nisan 2021 tarihleri arasında @davinciturkiye ve @tivibu Instagram hesaplarını takibe alması gerekiyor. Ardından Tivibu’nun Instagram resmi hesabında kampanya için paylaşılan postun altına ‘en sevdiği çocukluk oyununu ve nedenini’ yoruma yazarak paylaşan ve 3 arkadaşını etiketleyenler yarışmaya katılmış oluyor. Uzman jüri tarafından değerlendirme sonucu kazanan 75 kişi, 28 Nisan’da Tivibu’nun @tivibu Instagram resmi hesabından duyurulacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"