2022'nin güzellik sırları Güzellik ve Bakım Fuarı'nda

33 yıldır kesintisiz düzenlenen Türkiye’nin ilk Güzellik ve Bakım Fuarı Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda kapılarını açtı...

2022'nin güzellik sırları Güzellik ve Bakım Fuarı'nda
09 Eylül 2021 - 12:45
33 yıldır kesintisiz düzenlenen Türkiye’nin ilk Güzellik ve Bakım Fuarı Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda kapılarını açtı. Sektörün amiral gemisi konumundaki fuar yerli ve uluslararası markaları bir araya getirdi. 200’den fazla katılımcı ve 600’den fazla markanın yer aldığı fuar en son güzellik trendleri, gelişmiş teknolojiler ve markaların yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Fuara 45 ülkeden gelenlerle birlikte yaklaşık 30 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.
 


12 Eylül akşamına kadar açık kalacak Güzellik ve Bakım Fuarı’nda son sistem lazer cihazları, yepyeni makyaj, yüz, vücut, ve saç bakım ürünleri, ileri teknoloji cilt bakım sistemleri, yeni bakım serumları, karın, kol, göbek, kalça, basen ve bacak yağlarına yapılan son trend uygulamalar, lazer epilasyondaki yeni sistemler ve medikal estetik teknolojileri alanında güzelliğe hayat veren her şey sergileniyor.
 
200’den fazla katılımcı ve 600’den fazla markanın yer aldığı Türkiye’de güzellik   sektörünün en önemli platformu olan Güzellik ve Bakım Fuarı’na; Almanya, Fransa, İngiltere, Avusturalya’dan ABD’ye, Rusya’dan Latin Amerika ülkelerine, Nijerya, Tunus gibi Afrika ülkelerinden Suudi Arabistan’a, Katar gibi Arap Yarımadası’ndan  Hong Kong gibi Uzak Doğu’ya kadar 45 ülkeden gelenlerle birlikte yaklaşık 30 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor. 
 
GÜZELLİĞİNİZ İÇİN BİLMENİZ GEREKENLER
 
Fuarın ilk günü gerçekleşen program ile ziyaretçiler Ayla Canova’dan cildin kalkanları hakkında bilgiler aldı, Şems Arslan’ın “Doğal Maskeler” üzerine anlattıklarıyla aksatmadan belirli periyodlarda cilt bakımı yapması gerektiğini ve bunun profesyonel olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini ama profesyonel cilt bakımı için güzellik merkezilerine gitmeye vakit bulunamadığında da bunu evlerinde yer alan yaş maya, limon, yumurta vb. gibi basit malzemelerle  yapabilmenin formüllerini not etti. PhD Pelin Bali’den holistik cilt bakımı için bilinçaltı temizleme tekniklerini öğrendi. CORCİ’den 2022’nin trend makyajı için tüyolar aldı. 
 
Fuarın ikinci günü Dr. Ufuk Alatekin’den “Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemleri” hakkında bilgi, PhD Pelin Bali’den yeni bir kariyer hedefleyip güzellik sektörüne yeni adım atmak için gerekli detayları “Güzelliğin İşletmesi” isimli etkinlikten edinebileceğiniz gibi daha fazlasını fuarı ziyaret  ederek öğrenebilirsiniz.
 
Diğer günlerin konferans bölümünde; ameliyatsız gençleşmenin ve yaşlanmayı engellemenin yöntemlerinin anlatıldığı “Anti-Aging Academy”, güzellik içten gelir diyerek besinlerin cilt kalitesine etkisinin ele alındığı “All in Wellness”,  saç, topuz ve makyaj şovlarından, saç kesimi ve renklendirmeye, türban tasarım şovlarından microblading’e kadar en renkli şovlarla “Beauty on the Stage”, işletme yönetimi ve tüm tanıtım faaliyetlerinin profesyonellerce ele alınacağı  “Beauty Management”, ünlü dermotologlarla  “Skin Care in the Spotlight”ve Beauty Workshop bölümünde ise alanında uzman kişilerden sınırlı sayıda katılımcıya uygulamalı eğitimlerin verileceği 8 farklı oturum ve daha fazlası Güzellik ve Bakım Fuarı’nda olacak.
 
GÜZELLİĞE VE BAKIMA DAİR BİRÇOK UYGULAMA 
 
Fuarla ilgili detay veren Güzellik ve Bakım Fuarı Proje Direktörü Gökhan Büyükataman; “Uygulamalı eğitimler ile hem katılımcı hem de ziyaretçilere eşsiz deneyimler yaşama imkanı sunuyoruz.  Ayrıca, fuarla eş zamanlı olarak devam edecek kategorize edilmiş etkinlik programımızda açılış günündekiler de dahil olmak üzere toplam 32 oturum, 35 konuşmacı ve 8 workshop da olacak.  Ziyaretçileri Dr. Ufuk Alatekin, PhD Banu Noyan, PhD Pelin Bali, Dr. Gülay Boztosun, Aslı Delikara, Op. Dr. Evrim Uçkunkaya, Zülal Yalçın, Makyaj Profesörü CORCİ ve Yüksek Düzey Kesim Eğitmeni Fadıl Binici gibi sektör duayeni birçok isim ile paneller, uygulamalı eğitim ve şovlarla Güzellik ve Bakım Fuarı’nda buluşmaya çağırıyoruz.” dedi.
 
Medikal estetik alanında yeni trendlerin cihaz teknolojileriyle doğru orantılı olarak oluştuğunu aktaran Büyükataman sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu sebeple bu senenin en büyük trendi tedavi sonrasında hiç tedavi görmemiş görüntüsü ile hemen günlük yaşama geri dönülmesini sağlayan teknolojilere sahip cihazlar diyebiliriz. Bu cihazlar ilk defa bizim fuarımızda görücüye çıkıyor. Herkesi güzelliğin geleceğini görmeye ve deneyimleye bekliyoruz.” 
 
Fuara ilişkin daha detaylı bilgi ve e-davetiyeye https://guzellikvebakim.com/landing-page/ adresinden ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...