2. START BEAUTY İZMİR EXPO 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde Fuar İzmir'de gerçekleşecek

Start Fuarcılık’ın İzmir Ticaret Odası, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, İzmir Kuaförler Odası ile İzmir Berberler Odası işbirliğinde düzenleyeceği fuar...

2. START BEAUTY İZMİR EXPO 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde Fuar İzmir'de gerçekleşecek
19 Ekim 2022 - 18:50

EN ''GÜZEL'' FUAR İZMİR’DE START ALACAK

Güzellik, sağlık, bakım ve kozmetik sektörlerinin dev buluşması 2. START BEAUTY İZMİR EXPO’da gerçekleşecek. Alanında Avrasya’nın en kapsamlı ticari etkinliğine İzmir 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde ev sahipliği yapacak.

Start Fuarcılık’ın İzmir Ticaret Odası, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, İzmir Kuaförler Odası ile İzmir Berberler Odası işbirliğinde düzenleyeceği fuar, sektöre 3 verimli iş günü fırsatı sunacak. Son trend ürün ve hizmetlerin dokunma mesafesine taşınacağı organizasyon, güzellik salonu işletmecileri, estetisyenler, hastane ve kliniklerin dermatoloji birimi yöneticileri ile yerli ve yabancı sektör profesyonellerini ağırlayacak.


Katılımcılar da ziyaretçiler de kazanacak

Kozmetik & Makyaj Ürün ve Ekipmanları, Profesyonel Tırnak Ekipmanları & El Ayak Bakımı,  Medikal Estetik Dermatoloji Ürün ve Ekipmanları, Saç ve Bakım Ekipmanları, Kuaför ve Sektör Profesyonelleri, Spa-Wellness & Fitness Ürün ve Ekipmanları, Lazer Firmaları, Saç Ekim Merkezleri, Güzellik Uzmanları, Dermatologlar, Saç Kaynak Merkezleri, Doktorlar, Estetik ve Güzellik Merkezleri, Parfümeri Ürünleri, Estetik & Güzellik Salonu Ekipmanları ve Mobilyaları, Zayıflama İncelme Ürün ve Ekipmanları alanındaki katılımcılar geniş ürün ve hizmet yelpazesini görücüye çıkaracak. Ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile ticaret hacmini büyütme hedefindeki Türk kozmetik ve güzellik sektörü, pandemi sonrasındaki dev buluşmanın heyecanını yaşıyor.


Fuar sektörün vizyonu 

Ortaya koydukları başarıyla fuarın İzmir’de gelenekselleştiğine vurgu yapan Start Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk “Pandeminin etkisi ile geçtiğimiz 2 sene bazı sektörlerin satış hacimleri düştü. Sektörün vitrini ve vizyonu düzenlediğimiz START BEAUTY EXPO fuarları oldu. Bu tanıtım hamlesinin de etkisiyle sektörde tüm zorluklara rağmen bir düşme olmadı.  Start Fuarcılık ile güçlü işbirliği sektöre bu dönemde pozitif bir ivme kazandırdı. Geçen yıl İzmir’de bir ilki birlikte başardık. Birlikte başarmaya devam edeceğiz” dedi.


Başkanların heyecanı dorukta

İzmir Berberler Odası bir gün, İzmir Kuaförler Odası iki gün şov yapacak. Fuarda Kosova ve İzmir Kuaförler Odası Dostluk Grubu’nun yapacağı saç şovu büyük ilgi görecek. Fuara sayılı saatler kala İzmir Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Sezai Apaydın, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) 21. Meslek Komite Başkanı ve meclis üyesi Osman Çapa, uluslararası bir ihtisas fuarına ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

İtalya ile yarışıyoruz
Fuarın sektöre ivme kazandırdığını vurgulayan İZTO meclis üyesi Osman Çapa, “Mesleki bilgilerimizi artırmak, yeni teknolojileri takip etmek için Avrupa fuarlarına gidiyorduk, neden böyle bir fuarı İzmir’de yapmayalım düşüncesi ile yola çıktık. Amacımız, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen KOZMOPROF fuarının bir benzerini İzmir’e kazandırmak ve gelenekselleştirmek. 3. yılımızdan itibaren Avrupa ülkelerinin çoğunu davet edeceğiz. İzmir’e güzel ve uluslararası bir fuar daha kazandırıyoruz” dedi.
Ziyaretler ücretsiz

2. START BEAUTY İZMİR EXPO 21-23 Ekim 2022 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleşecek. Organizasyon ilk iki gün 10.30-19.30 üçüncü gün 10.30- 17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Protokol Açılış Töreni ise ilk gün saat 14.00’de yapılacak. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"