19 Mayıs coşkusu ANKAmall'da yaşandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 100.Yılında ANKAmall’da büyük coşkuyla kutlandı. Oğuzhan Uğur’un da imza günü için katıldığı etkinliğe gençler akın etti.

19 Mayıs coşkusu ANKAmall'da yaşandı
20 Mayıs 2019 - 16:02

ECE Türkiye tarafından yönetilen Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, 20. Yılını kutladığı bu sene, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da daha büyük coşkuyla kutladı.Sevilen fenomen Oğuzhan Uğur ve Babala TV ekibinin de imza günü için katıldığı Bayram etkinliğinde 19 Mayıs ruhu yaşatıldı.

Üç yıldır üst üste BoomSonar ve Marketing Türkiye  tarafından verilen fenomen alışveriş merkezi ödülüne layık görülen ANKAmall, bayram coşkusunu gençlerin sevgilisi fenomenlerle yaşadı. Oğuzhan Uğur’un imza günü için binlerce genç AVM’yi doldurdu. Turan Oğuzhan ve Berk Uçar’ın da eşlik ettiği Oğuzhan Uğur, gençlerle teker teker sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Uğur yaptığı konuşmada ‘’100. Yıl olması sebebiyle bu yıl çok daha coşkulu bir 19 Mayıs kutlaması var. Gerek sosyal medyada gerekse AVM içerisinde bu coşkuyu hep beraber yaşadık’’ dedi.

Duygulandıran video

ANKAmall, Oğuzhan Uğur’un gençlerle birlikte Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni seslendirdiği video ile de sürpriz yaptı. Müzisyen, senarist, karikatürist, film yönetmeni de olan ünlü fenomenin gençlerle birlikte rol aldığı ve Anıtkabir, Ankara kalesi, Kızılay Meydanı gibi farklı mekanlarda çekilen ve büyük beğeni toplayan video ses getirmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...